dijous, 4 de juny del 2009

dijous, 21 de maig del 2009

THE CLIMB

THE CLIMB



The climb es una canso que m'agrada molt,molt i molt.

dijous, 14 de maig del 2009


HANNAH MONTANA LA PEL.LICULA

Avui vaig a veure la peli de HANNAH MONTANA!!!Segur que es molt guai si molt,molt,molt guai i jo la bui anar a veure aneula a veure també amb mi hihihihi.

LA GRIP PORCINA

A mexic hi ha una grip que es diu grip porcina o grip nova a mes llocs també i es i a mi no m'agrada.En veritat es una grip normal i corren i no mata a ningu pero jo no la vull tenir no,no,no,no i no la odio i qui la portat? La portat el porc i ara la te la gent i quan passa pel porc una altra vegada es fa pitxor bueno tu la vols tenir? Jo no bueno adeú i gracies per llegir la meva noticia FINS UN ALTRA!!!I ara veureu el porc que o a portat.

dijous, 7 de maig del 2009


LA PEL.LICULA DE SUPER-MAN RETURNS

La pel.licula de super-man returns es molt guai si es mes guai que la pali de asterix en los juegos olimpicos si, si no os o creieu mireu poseu www.cinetube.es i poses acept i la lletra s si l'eu de mirar es molt, molt, MOLT GUAI!!!!!!!

dimarts, 5 de maig del 2009


CAMPING CABALLO DE MAR QUE GUAI

Un dia vaig anar al camping caballo de mar amb el meu germanastre Jaume, en Josep el meu padrastre, la meva mare i jo el millor.Vam anar amb una carabana i una furguneta de color blanc, quan vam arribar jo i el meu germanastre vam ajudar a descarregar.
quan vam acabar vam anar a un amagatall secret que vam trobar i ens vam tirar bombes de sorra jo hem vaig caure haha quin riure i el meu germanastre casi es cau al mar a par sert l'amagatall secret esta a la platja, despres vam anar amb bici i al cap de molts dies (una setmana)ens vam anar aneui es MOLT GUAI!!!!!!!

dijous, 30 d’abril del 2009


HAHA QUIN PESAT

En jaume segur que guanyaria la copa de ser el mes tonto del mon hahahahahha.
L'eu de coneixer en jaume ja l'eu vist abans a una foto pero tambe quan s'enfada es aixi:

QUI ES EN JAUME?

En jaume es el meu germanastre es un pesat i un mentider i l'odio es un tontolava haha.El meu germanastre surtira en la foto:

EL FANTASMA TONTO
Fa molt i molts anys hi havia un fantasma que es deia Mocu i vivia en un castell cul i hi feia molta pudor peròel fantasma per sort estava costipat.Tenia un amic que es deia Nin i era un paraigues amb un ull i quatre llengues i sabia quatre idiomes el català,el anglès,el frances i el portugues.Un dia de pluja en Mocu tenia ganes de matar un nen que sempre el molestaba .En Mocu va dir Nin millor que no vinguis!Pero si que soc el teu amic!!!En Mocu i en Nin van anar a buscar al nen i el nen va pasar per anar alla i el va veure a en Mocu i en Nin i els i va fer una trampa i en Mocu va dir aha et pillaré a i el nen va dir ets un tonto calla.En Mocu tris va veure el nen i se va caure i pof!!! una pedra cau al cap d'en Mocu i en Mocu va agafar un ganibet i el va tirar al nen pero un gas va pasar i el va agafar amb la boca i després.En Mocu agafa una bomba i li cau al cap i diu:O no pam!!! la bamba explota en Mocu va sortir valan fins caure al cap del nen i en Mocu agafa una pedra i li tira al cap del nen i el nen cau al terre mort.I en Mocu i en Nin van cantar molt contents hem matat el nen hem matat el nen.FI

LOS SIMPSON

Los simpson hit i run es un joc de misions i d'anar lliure per la ciutat si no vols fer misions. Los simpson es devertidisim!!! Pots tenir en Homer, la Lisa, en Bart, la Marge i potser la Magie. Los simpson es el joc mes guai del mon creieume no ni a ningun de millor a part del sant andreas. Los simpson es molt guai l'heu de probar si es un joc mes guai que la wii si tu dic jo que soc el millor.

Pol.v.v PROBEULO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimarts, 28 d’abril del 2009

dijous, 23 d’abril del 2009

en pere


EN PERE I EL LLOP

Una vegada un noi que es deia Pere sempre feia bromes a la gent,sempre deia:Que be el llop,que be el llop i tothom s'asustaba i tothom deia:ets un mentider ssempre ens fas bromes i bromes ja n'estem cansats de tu.Un dia de sol en Pere va fer una altre vegada la broma i no s'el van creure i va venir el llop i s'el va menjar.